Rijschool Poortugaal

Goedkope rijlessen volgen in Poortugaal? Autorijden moet je leren op een veilige en zelfstandige wijze. Onze gecertificeerde Bovag rijschool maakt het mogelijk om goedkoop, professioneel, veilig en zelfstandig auto te leren rijden.

Theorie

Als je moeite hebt met het leren van de theorie, dan is het mogelijk om individuele theorielessen te volgen bij een gediplomeerde leraar die bij jou thuis in Poortugaal komt. Ook bieden wij de mogelijkheid aan om een internetcursus te volgen om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor het CBR theorie examen.

Les-pakketten

Rijles kan je volgen in de vorm van losse lessen en goedkope rijlespakketten. Wij kijken samen met jou welk pakket het beste bij je past en gaan met jou aan de slag om zo snel mogelijk jouw rijbewijs te halen. Natuurlijk kan je ook eerst een proefles nemen en kijken of je het leuk en leerzaam vindt of om te kijken of het met de rijinstructeur klikt.

Autorijles in:

Rotterdam / Spijkenisse / Hoogvliet / Barendrecht / Rhoon/ Vlaardingen / Schiedam / Nieuw- Beijerland / Oud-Beijerland / Heenvliet / Zuidland / Geervliet / Hellevoetsluis / Brielle / Rozenburg / Gemeente Nissewaard

Rijschool Poortugaal

Bij ons kan je autorijlessen volgen in je eigen woonplaats: Poortugaal. Dit zijn de voordelen die je bij ons hebt:

vinkje Rijopleiding in stappen
vinkje Veel geduld voor jong en oud
vinkje Flexibele Lestijden
vinkje Bovag gecertificeerde rijschool
vinkjeHoog slagingspercentage
vinkjeRookvrije auto
vinkjeThuis opgehaald en weggebracht